Andiva, anghinara, limba si svaiterul, se taie julien (telina se da prin razatoare) si se amesteca cu maioneza (facuta din ulei, 1 galbenus, sare, mustar, piper si zeama de lamaie) .
Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu `flori` din ridichi, masline fara samburi, somnul, 1 ou fiert taiat felii, 2-3 castraveciori taiati.
- pentru 6 persoane -

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii