Salata Regala

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla rosie fiarta - 50g
  • ulei - 10g
  • sare
  • zahar
  • otet - 10g
  • oua - 1
  • ceapa verde - 20g
  • maioneza - 30g
  • ciuperci - 20g

Mod de preparare

Sfecla fiarta se rade la razatoare se adauga ulei, zahar, sare, otet.

Apoi se aseaza un strat pe farfurie, se rade oul la razatoare, se unge cu maionez, se adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile marinate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc