Treceti sub jet de apa rece caperele si lasati la scurs.
Taiati castraveciorii cubulete marunte si puneti-i la scurs.
Taiati cubulete ouale si cartofii, curatati de coaja.
Separat, amestecati maioneza, smantana si pudra curry.
Omogenizati sosul cu ouale, cartofii, castraveciorii si caperele.
Potriviti de sare si piper, dupa gust.
Serviti, cel mai bine, pe felii de paine de secara.
Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii