Se taie in cubulete medii rosiile si gogosarii; se rupe cu mina salata verde, se taie felii andiva, se taie felii lamiia; se toaca mararul; se taie cubulete brinza cu mucegai.
Intr-un vas de salata se pun salata verde, andivele, rosiile, gogosarul si maslinele taiate, se adauga lamiia taiata, mararul, uleiul de masline, se sareaza si se adauga brinza cu mucegai. Se presara la final busuiocul (frunze uscate) si sa lasa la frigider 1/2 ora.
Puteti face aceeasi combinatie de salata, cu peste in loc de brinza, dar rosiile se vor elimina definitiv din salata.
Se serveste rece si se poate decora cu felii de portocala.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii