Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj (în apă ușor sărată, clocotită și timp de 6-8 minute, după care le scurgem lichid și le clătim cu apă rece).
cât timp fierb pastele, spălăm legumele și verdeața. Le curățăm și le tocăm după preferință.
De asemenea, curățăm măslinele de sâmburi și le tăiem în jumătăți.
tăiem telemeaua în cubulețe potrivite.
Amestecăm toate ingredientele, adăugăm sare (în funcție de gustul măslinelor și a celui de telemea), oțet și mărarul tocat mărunt.
Servim!
În funcție de gust și pretenții puteți adăuga busuioc proaspăt, oregano uscat, coriandru, pătrunjel proaspăt etc.
* Adăugați sare în funcție de gustul celorlalte ingredinte (măsline, telemea, paste).
*Puteți face dressingul separat și îl adăugăți la final.
*Puteți opta pentru orice tip de paste tortellini.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii