Limba se fierbe in apa cu sare, frunze de dafin, piper negru boabe.
Vinata se taie cuburi si se prajeste in ulei, dupa care uleiul se scurge.
Morcovul se fierbe, se curata si se taie cub.
Cascavalul la fel se taie cub. Limba dupa ce sa racit tot se taie cub.
Toate ingridientele sus numite se aseaza intr-un castron si se amesteca cu maioneza. Sare se pune dupa gust.
POFTA MARE! ! ! ! ! ! ! ! !
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii