Salata elvetiana

Complexitate
redusa
Salata elvetiana

Ingrediente

  • 500 g cartofi rosii fierti
  • 150 g castravete
  • 150 g telina fiarta(de data aceasta nu am folosit)
  • 1 salata verde
  • 100 g rosii
  • 100 g ardei gras rosu(eu am folosit de data aceasta ardei Kapia)
  • 80 g cascaval
  • 150 g maioneza
  • 50 g iaurt/sana
  • zeama de lamaie,dupa gust
  • sare

Mod de preparare

Se taie cubulete cartofii fierti si raciti,la fel si restul legumelor si cascavalul .Se condimenteaza cu sare si zeama de lamaie.Se amesteca maioneza cu iaurtul si se pune peste salata.Se da la rece pentru 1 ora.

De data aceasta am inlocuit maioneza cu o crema de soia (din comert)si a fost mult mai delicioasa si mai usoara aceasta salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate