Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare. Cand s-a fiert si s-a racit , l-am taiat cubulete.
Cartofii curatati si spalati i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert cu un praf de sare, in oala sub presiune ,pentru 4-5 minute. Cand s-au fiert, i-am rasturnat intr-o strecuratoare si i-am lasat la racit.
Ceapa am taiat-o solzisori si am pus-o intr-un castronel cu o 1/2 lingura zeama de lamaie.
Gogosarul l-am taiat fasiute.
Am amestecat legumele cu pieptul de pui, am condimentat cu sare si piper si am omogenizat cu maioneza. Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii