Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare. Cand s-a fiert si s-a racit , l-am taiat cubulete.
Cartofii curatati si spalati i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert cu un praf de sare, in oala sub presiune ,pentru 4-5 minute. Cand s-au fiert, i-am rasturnat intr-o strecuratoare si i-am lasat la racit.
Ceapa am taiat-o solzisori si am pus-o intr-un castronel cu o 1/2 lingura zeama de lamaie.
Gogosarul l-am taiat fasiute.
Am amestecat legumele cu pieptul de pui, am condimentat cu sare si piper si am omogenizat cu maioneza. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii