Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta

Postat pe: 05-02-2009
(1)

Ingrediente

Cap si picioare de vitel
ceapa
morcov
telina
sare
piper
sos vinegreta

Mod de preparare

Se curata capul(se scoate creierul) si picioarele de vitel, se oparesc, se spala cu apa rece si se pun la fiert impreuna cu o ceapa, un morcov, o jumatate de telina si sare.
Dupa ce au dat in fiert, se curata bine spuma ridicata, dupa care se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe oase. Se ia vasul de pe foc, se scot capul si picioarele, se alege carnea de pe oasse si se aranjeaza pe platou. Se strecoara zeama in care au fiert acestea si daca nu este suficient de gelationoasa se mai lasa pe foc ca sa scada si apoi se toarna peste carnew. Se lasa sa se raceasca si sa se inchege.
Se serveste cu sos de vinegreta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  25.02.2013 16:31:55

I as fi dat numele de rasol si atunci aveai si respectul meu.Oricum pentru curaj toata stima.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata din cap si picioare de vitel cu sos vinegreta