Castravetii se taie pe lungime in fasii subtiri si se aseaza intr-un castron. Peste acestia se aseaza carnea fiarta taiata fasii.
Ceapa se taie rondele, se desface in inele, dupa care se pune peste carne si castraveti.
Se face un sos simplu dintr-o ceasca cu apa rece, zeama de lamaie, ulei, sare si sos de soia, care se toarna peste salata.
La final, se adauga porumbul si se amesteca usor.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii