Se curata vinetele de coaja se taie in cubulete si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Conopida se desface in buchetele si se pune si ea la fiert in apa cu sare.
Cand au fiert se pun la scurs intr o strecuratoare. dupa ce s au scurs se pun intr un castron si se paseaza ca si la pireu. Se adauga 2 lingurite de mustar si ulei cam 50 de ml, se amesteca se adauga iaurtul si smantana si se amesteca in continuare. La nevoie se mai adauga sare. Se adauga piper si ulei daca este nevoie. Se toaca marunt o ceapa mica si se adauga la vinete. Se amesteca si se serveste.
Pofta buna!
Pentru o sărbătoare în familie am vrut să fac două pandișpane în frumoasele mele tâvi semirotunde și...
Desert pandispan cu fructe confiateCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii