Vinetele se coc pe tava, se curata si apoi se pun la scurs cam 4-5 ore. Se toata marunt (teoretic cu ciocanul de lemn pt snitele, insa eu le toc cu cutitul). Se taie ceapa foarte foarte marunt si se amesteca cu vinetele si putina sare dupa gust. Sarea e preferabil sa se puna inainte de maioneza ca se leaga mai bine.
Se face maioneza din 2 galbenusuri fierte pisate marunt si unul crud si ulei. La sfarsit se adauga o lingura de mustar. pentru 2 kg de vinete trebuie cam o cana de maioneza.
Se pune maioneza peste vinete, se amesteca bine si se da putin la frigider pentru ca e mult mai buna rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii