Vanata si ardeii kapia se coc la flacara aragazului.
Vanata se curata de coaja arsa sub jet de apa.
Ardeii se pun intr-un vas, se presara sare grunjoasa peste ei, apoi se acopera vasul si se lasa sa se inmoaie circa 10 minute, dupa care se curata de coaja arsa si de seminte sub jet de apa.
Ciupercile se clatesc cu apa, se scurg, se pun intr-o tigaie unsa cu ulei pe foc, se adauga putina sare peste ele, se acopera cu un capac si se amesteca din cand in cand. Se calesc 5-10 minute.
Ceapa se curata de foi, se spala, se taie marunt si se pune peste ciuperci si se mai tin la foc, acoperite cu capacul, pana cand se inmoaie ciupercile bine.
Vanata si ardeii se dau prin robot, se adauga ciupercile cu ceapa si 5 linguri de maioneza, se amesteca si se potriveste salata de sare, apoi se poate servi.
Daca scade apa de la ciuperci puteti sa mai adaugati putina apa ca sa le si fierbeti un pic in cazul in care sunt prea tari.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Pollo alla Valdostana este un preparat italienesc ce-ti ramne in memorie daca l-ai zarit pe undeva ....
Pui Valdostana cu ciuperciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii