Vanata si ardeii kapia se coc la flacara aragazului.
Vanata se curata de coaja arsa sub jet de apa.
Ardeii se pun intr-un vas, se presara sare grunjoasa peste ei, apoi se acopera vasul si se lasa sa se inmoaie circa 10 minute, dupa care se curata de coaja arsa si de seminte sub jet de apa.
Ciupercile se clatesc cu apa, se scurg, se pun intr-o tigaie unsa cu ulei pe foc, se adauga putina sare peste ele, se acopera cu un capac si se amesteca din cand in cand. Se calesc 5-10 minute.
Ceapa se curata de foi, se spala, se taie marunt si se pune peste ciuperci si se mai tin la foc, acoperite cu capacul, pana cand se inmoaie ciupercile bine.
Vanata si ardeii se dau prin robot, se adauga ciupercile cu ceapa si 5 linguri de maioneza, se amesteca si se potriveste salata de sare, apoi se poate servi.
Daca scade apa de la ciuperci puteti sa mai adaugati putina apa ca sa le si fierbeti un pic in cazul in care sunt prea tari.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii