Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora. Apoi se decojesc si se spala, ardeii curatandu-se si de seminte.
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.
Se pun toate in robotul de bucatarie, adaugand doua linguri de maioneza, si se da drumul la robot la viteza cea mai mare pana cand totul devine cremos ca o pasta. Se potriveste salata de sare la final.
Se poate servi simpla, pe paine, sau la aperitive.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii