Vinetele, ardeii si rosiile se coc, se curata de coji, se toaca traditional cu lingura de lemn sau cu orice tocator din lemn. Legumele tocate se pun intr-un castron. Se adauga sarea, apoi treptat se adauga si uleiul si se amesteca totul foarte bine. Ceapa se trece prin razatoarea cea mai fina si se amesteca bine cu celelalte legume.
Cu aceasta salata traditionala ... se pot umple rosii, ardei ... si se pot face ornamente absolut delicioase si ... mult mai atractive din punct de vedere estetic decat ce am ... incercat eu.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii