Pieptul de pui se fierbe dupa care se taie julien, varza se taie marunt, morcovul se razuieste, ceapa se taie marunt.
Varza si morcovul se amesteca cu sare si se strange putin cu mana, se adauga ceapa, piperul si maioneza (eu am pus si o lingura de smantana).
Va urez pofta buna.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorun desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii