Varza se taie julien, la fel ridichile si ardeiul. Se pun toate intr-un castron mai mare sa putem amesteca in el.
Intr-o cana se face dressingul cu otetul, zaharul si apa, se amesteca pana s-a dizolvat zaharul. Se adauga acest dressing peste varza. Se mai adauga sarea, piperul si uleiul, se amesteca bine, iar la sfarsit se adauga mararul taiat marunt.
Otet se pune mai mult sau mai putin, in functie de preferinte.
Se mai poate adauga si castravete la aceasta salata.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataIn ton cu vremea de-afara :)
Placinta (melcisori ) cu mereRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii