Se taie fasii subtiri varza si sfecla rosie. Morcovul se curata, se spala si se taie fasii, la fel de subtiri ca si sfecla rosie si se amesteca cu cele de mai sus.
Sunculita fiarta/pieptul de pui fiert, se taie fasii. Fasiile se pun peste legume, iar maslinele se scurg si se pun peste cele de mai sus.
In acest punct se poate adauga lingura de otet. Apoi, se pregateste maioneza de casa. Pregatita se amesteca cu legumele taiate si cu sunculita/pieptul de pui. Se amesteca bine, dupa care salata se potriveste de sare si piper.
La sfarsit se pun o folie peste bol, iar bolul se lasa la rece pentru cel putin 30 min.
Pofta sa aveti!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii