Salata de Toamna

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata de Toamna

Ingrediente

  • -1/2 varza rosie
  • -50g sfecla rosie prefiarta
  • -50g sunculita de casa fiarta/piept de pui fiert
  • -1 morcov
  • -30 de masline negre
  • -250ml maioneza de casa
  • -1 lingura de otet de mere
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se taie fasii subtiri varza si sfecla rosie. Morcovul se curata, se spala si se taie fasii, la fel de subtiri ca si sfecla rosie si se amesteca cu cele de mai sus.

Sunculita fiarta/pieptul de pui fiert, se taie fasii. Fasiile se pun peste legume, iar maslinele se scurg si se pun peste cele de mai sus.

In acest punct se poate adauga lingura de otet. Apoi, se pregateste maioneza de casa. Pregatita se amesteca cu legumele taiate si cu sunculita/pieptul de pui. Se amesteca bine, dupa care salata se potriveste de sare si piper.

La sfarsit se pun o folie peste bol, iar bolul se lasa la rece pentru cel putin 30 min.

Pofta sa aveti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)