Se taie fasii subtiri varza si sfecla rosie. Morcovul se curata, se spala si se taie fasii, la fel de subtiri ca si sfecla rosie si se amesteca cu cele de mai sus.
Sunculita fiarta/pieptul de pui fiert, se taie fasii. Fasiile se pun peste legume, iar maslinele se scurg si se pun peste cele de mai sus.
In acest punct se poate adauga lingura de otet. Apoi, se pregateste maioneza de casa. Pregatita se amesteca cu legumele taiate si cu sunculita/pieptul de pui. Se amesteca bine, dupa care salata se potriveste de sare si piper.
La sfarsit se pun o folie peste bol, iar bolul se lasa la rece pentru cel putin 30 min.
Pofta sa aveti!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii