Salata de Toamna

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ridichie de toamna una
  • gulie una
  • telina una
  • ardei iute doi
  • patrunjel una legatura
  • sare
  • ulei 100 ml
  • otet 50 ml

Mod de preparare

O reteta rapida si bogat vitaminizata, de sezon.
Curatam legumele si le dam prin razatoarea medie.
Patrunjelul spalat si tocat marunt.

Taiat va fi si ardeiul iute.
Amestecate fi vor toate si imbalsamate cu sare, ulei si otet.
Pastrama fierbinte sa fie si de oaie paine de casa, salata de toamna si un zaibar de buturuga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa