Salata de Toamna

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ridichie de toamna una
  • gulie una
  • telina una
  • ardei iute doi
  • patrunjel una legatura
  • sare
  • ulei 100 ml
  • otet 50 ml

Mod de preparare

O reteta rapida si bogat vitaminizata, de sezon.
Curatam legumele si le dam prin razatoarea medie.
Patrunjelul spalat si tocat marunt.

Taiat va fi si ardeiul iute.
Amestecate fi vor toate si imbalsamate cu sare, ulei si otet.
Pastrama fierbinte sa fie si de oaie paine de casa, salata de toamna si un zaibar de buturuga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate