Puiul se fierbe se raceste si se taie cubulete.Se poate folosi si pui direct din conserva.Apoi, intr-un castron, peste pui se pune ceapa taia cubulete,patrunjelul tocat, branza data pe razatoare mare,putina sare si maioneza.
Se amesteca pana la omogenitate.
Cine doreste poate folosi si boabe de porumb din conserva.
Se serveste cu paine prajita sau dupa gust.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii