Ingrediente
● Piept de pui |
● Ceapa |
● Branza (Telemea,Feta) |
● Patrunjel |
● Maioneza |
● Sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Puiul se fierbe se raceste si se taie cubulete.Se poate folosi si pui direct din conserva.Apoi, intr-un castron, peste pui se pune ceapa taia cubulete,patrunjelul tocat, branza data pe razatoare mare,putina sare si maioneza.
Se amesteca pana la omogenitate.
Cine doreste poate folosi si boabe de porumb din conserva.
Se serveste cu paine prajita sau dupa gust. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de pui (II)" nu uita sa ii faci un review.
Se amesteca pana la omogenitate.
Cine doreste poate folosi si boabe de porumb din conserva.
Se serveste cu paine prajita sau dupa gust. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de pui (II)" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany