Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si cateva boabe de piper. Luam spuma de cateva ori cand incepe sa fiarba, iar apoi punem frunza de dafin, ca sa ii dea putina aroma. Lasam sa fiarba la foc potrivit aproximativ 30 - 40 de minute, apoi aruncam apa si lasam carnea sa se raceasca.
Intre timp desfacem fiecare tulpina de telina, o spalam bine si apoi o tocam. Tocam marunt si ceapa si pregatim sosul. In vasul in care vom face salata punem maioneza, zeama de lamaie, sare, piper si tarhon si le amestecam bine. Adaugam telina, ceapa, alunele si pieptul de pui tocat cubulete si omogenizam bine. Puteti adauga mai multa zeama de lamaie daca vi se pare necesar. Cand adaugati sare trebuie tinut cont daca alunele pe care le folositi sunt sarate sau nu, si cat de sarata e maioneza.
O salata foarte aromata si usor de facut!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii