Salata se spala si se taie fideluta, se adauga ceapa verde taiata marunt, precum si mararul tocat fin, amestecandu-se bine.
Se stropesc cu zeama de lamaie, dupa gust, se pune uleiul, piper, sare si se toarna putina apa peste.
Deasupra se aseaza rondele fine de rosii si de ou, se presara miezul de nuca maruntit, pieptul de pui taiat cubulete, telina data pe razatoare, precum si marul trecut prin razatoare sau taiat in feliute.
Se stropeste din nou cu zeama de lamaie si se acopera totul cu feliute de cascaval.
Salata se garniseste cu miez de nuca, cu rondele de ridichi si de rosii.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSunt niste cornulete delicioase care se topesc in gura! "Bunatati pentru Craciun"
Desert cornulete cu gem de prune si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii