Se pune la fiert pieptul de pui, intre timp se scurg ciupercile si se toaca marunt, la fel castravetii si aguacatele. Cand pieptul este fiert se toaca bucatele si se pun toate intr-un castron, se adauga maioneza (dupa gust) si mustarul, sarea si piperul. Se lasa la rece 30 min. si se serveste cu feliute de paine ca aperitiv.
Aguacatele ii da un gust foarte diferit si interesant, eu l-am gustat in salsa de guacamole si mi-a placut foarte mult, asa ca cand mi-a ramas m-am gandit sa-l pun in salata (pe aici se foloseste foarte mult). Sper sa va placa.
POFTA BUNA
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii