Se pune la fiert pieptul de pui, intre timp se scurg ciupercile si se toaca marunt, la fel castravetii si aguacatele. Cand pieptul este fiert se toaca bucatele si se pun toate intr-un castron, se adauga maioneza (dupa gust) si mustarul, sarea si piperul. Se lasa la rece 30 min. si se serveste cu feliute de paine ca aperitiv.
Aguacatele ii da un gust foarte diferit si interesant, eu l-am gustat in salsa de guacamole si mi-a placut foarte mult, asa ca cand mi-a ramas m-am gandit sa-l pun in salata (pe aici se foloseste foarte mult). Sper sa va placa.
POFTA BUNA
Savarinele imi aduc aminte de casa...copilarie...si in special de bunica mea careia ii placeau atit de mult aceste prajituri....
SavarineInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii