Salata de Paste Fainoase

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g paste fainoase scurte
  • 2 conserve mari de peste
  • 100g maioneza
  • 3rosii potrivite
  • 1 cutie boabe porumb
  • 3 oua fierte
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se fierb pastele fainoase, se scug si se pun intrun bol. Peste se pun conservele de peste, rosiile taiate cubulete, ouale taiate, boabele de porumb, maioneza si sare dupa gust.

Se amesteca bine si se pune la frigider.
Se poate servi ca aperitiv sau acompaniata de carne.

POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc