Se pun la fiert pastele apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei(1lingura).Se taie ceapa verde pe diagonala in bucati mai mari(2-3cm).Rosiile se taie feliute subtiri,morcovul se taie julien.Se scoate mazarea si porumbul sin conserva si se scurge bine Alunele se sfarama,dar nu prea marunt.Daca doriti puteti sa caliti putin morcovul si mazarea sau sa le fierbeti 3-4min.trebuie sa ramana putin tari.Se face sosul amestecandu-se toate ingredientele foarte bine.Eu am folosit un borcan cu capac in care le-am pus pe toate si am agitat bine.
Se pun toate legumele intr-un vas si se toarna deasupra sosul,apoi se serveste cu pastele.
Daca doriti le puteti amesteca foarte usor pe toate .
Se poate servi ca fel unic la masa sau poate fi o garnitura excelenta la friptura.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPentru modelul brioselor m-am inspirat de la Corina33,le-am vazut la ea si tare mi-au placut,asa ca m-am pus si eu pe treaba.
Briose fluturasNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii