Se fierb pastele dupa indicatiile de pe pachet. Intre timp preparam maioneza (eu o fac din 2 galbenusuri crude=1ling mustar si ulei). dupa terminarea maionezei taiem sunca in felii subtiri, rosiile cuburi potrivite, castravetele il taiem in doua, pe urma felii iar ceapa solzisori subtiri.
Strecuram pastele, le trecem de 2, 3 ori prin jet de apa rece, le lasam sa se scurga de apa.
Cand pastele sunt reci. Adaugam sunca taiata, rosiile cuburu. Castravetele taiat si ceapa. Potrivim de sare, si adaugam maioneza.
Este o salata pe care eu am invatat-o de la nasa mea, de obicei musafirii mei sunt foarte incantati cand o servesc.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii