Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se clatesc cu apa rece. Pieptul de curcan se taie fasii. Ardeiul se toaca fasii subtiri, prazul-rondele. Pepenele se cojeste, nectarina se spala, se scoate samburele si se taie totul cubulete.
Se amesteca pastele, legumele si fructele. Din restul ingredientelor se prepara un sos la care se adauga putin zahar si un praf de curry, se toarna peste salata si se amesteca totul.
Se serveste rece in castronele de salata. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii