Se fierbe oul tare. Intre timp se toaca marunt rosia si maslinele precum si patrunjelul. Se amesteca cu putin ulei si putin suc de lamaie, sare si se pune deoparte. Oul fiert se raceste, se toaca marunt de tot si se amesteca cu branza, sare, piper, patrunjel tocat, putin ulei si suc de lamaie. Se prajeste o felie de paine.
Crema de branza se pune peste painea prajita si deasupra se presara rosia cu masline. Se decoreaza cu peste si patrunjel

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii