Fierbi orezul in apa clocotita cu putina sare, il clatesti cu putina apa rece si il lasi la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce s-a racit, il amesteci cu mazarea verde fiarta si ardeiul taiat fideluta.
Aduci la masa impreuna cu sos facut din ulei amestecat foarte bine cu otet si presari patrunjel tocat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii