Taiati cubulete cartofii si morcovii curatati.
Puneti-i separat la fiert in apa sarata.
Scurgeti porumbul si mazarea din conserva, treceti sub jet de apa rece si lasati din nou la scurs.
Scurgeti cartofii, pasati-i impreuna cu untul, adaugati laptele caldut si amestecati energic pentru a obtine un piure de cartofi omogen. La sfarsit potriviti gustul de sare.
Separat, amestecati morcovii scursi si raciti impreuna cu boabele de mazare, de porumb si maioneza.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-un inel de inox asezat pe o farfurie, un strat de piure de cartofi care sa ocupe 1/3 din inaltimea inelului folosit. Indesati bine cu ajutorul unei linguri.
Adaugati un alt strat format din salata de legume (1/3 din inaltimea inelului de inox) si terminati cu inca un strat de cartofi. Nivelati.
Scoateti inelul.
Serviti decorat cu felii de ou, de masline, de ardei rosu si cateva frunzulite de patrunjel.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii