Taiati cubulete cartofii si morcovii curatati.
Puneti-i separat la fiert in apa sarata.
Scurgeti porumbul si mazarea din conserva, treceti sub jet de apa rece si lasati din nou la scurs.
Scurgeti cartofii, pasati-i impreuna cu untul, adaugati laptele caldut si amestecati energic pentru a obtine un piure de cartofi omogen. La sfarsit potriviti gustul de sare.
Separat, amestecati morcovii scursi si raciti impreuna cu boabele de mazare, de porumb si maioneza.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-un inel de inox asezat pe o farfurie, un strat de piure de cartofi care sa ocupe 1/3 din inaltimea inelului folosit. Indesati bine cu ajutorul unei linguri.
Adaugati un alt strat format din salata de legume (1/3 din inaltimea inelului de inox) si terminati cu inca un strat de cartofi. Nivelati.
Scoateti inelul.
Serviti decorat cu felii de ou, de masline, de ardei rosu si cateva frunzulite de patrunjel.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii