Taiati cubulete cartofii si morcovii curatati.
Puneti-i separat la fiert in apa sarata.
Scurgeti porumbul si mazarea din conserva, treceti sub jet de apa rece si lasati din nou la scurs.
Scurgeti cartofii, pasati-i impreuna cu untul, adaugati laptele caldut si amestecati energic pentru a obtine un piure de cartofi omogen. La sfarsit potriviti gustul de sare.
Separat, amestecati morcovii scursi si raciti impreuna cu boabele de mazare, de porumb si maioneza.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Puneti intr-un inel de inox asezat pe o farfurie, un strat de piure de cartofi care sa ocupe 1/3 din inaltimea inelului folosit. Indesati bine cu ajutorul unei linguri.
Adaugati un alt strat format din salata de legume (1/3 din inaltimea inelului de inox) si terminati cu inca un strat de cartofi. Nivelati.
Scoateti inelul.
Serviti decorat cu felii de ou, de masline, de ardei rosu si cateva frunzulite de patrunjel.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii