Se fierbe capatana de broccoli in apa cu sare 10 min se scurge si se desface in buchetele, care se adauga peste boabele de fasole. Se adauga ceapa taiata solzisori sau rondele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se bate uleiul cu zama de lamaie si se torna peste salata. Se amesteca cu grija sa nu se sfarame ingredientele. 
Se serveste cu felii de paine prajita.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii