Pepenele se taie in jumatate. Jumatate se lasa deoparte, iar cu cealalta parte, se incepe operatiunea:)
Asadar, cu o lingurita, se scoate miezul din jumatatea de pepene. Dupa care, cu ajutorul unui cutit, se cresteaza marginile.
Miezul de pepene se taie bucatele. Jumatate din cantitatea de miez taiata, se pune in forma.
Dupa care se pun cirese.
Jumatatea de banana, se taie felii. Feliile de banana se pun peste celelalte fructe. Caisa se taie feliute. Si se aranjeaza peste fructe.
Marul se taie si el bucati, care mai apoi se pun peste caise si restul. Portocala se curata de coaja, iar feliutele se desfac. Cantitativ vorbind, feliutele se pun, dupa plac.
Peste aceste fructe, se mai pun bucatele de pepene.
Inghetata in biscuite, se taie bucati si se arunca peste fructe.
Pofta buna!
Se serveste imediat din cauza inghetatei :).
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii