Pepenele se taie in jumatate. Jumatate se lasa deoparte, iar cu cealalta parte, se incepe operatiunea:)
Asadar, cu o lingurita, se scoate miezul din jumatatea de pepene. Dupa care, cu ajutorul unui cutit, se cresteaza marginile.
Miezul de pepene se taie bucatele. Jumatate din cantitatea de miez taiata, se pune in forma.
Dupa care se pun cirese.
Jumatatea de banana, se taie felii. Feliile de banana se pun peste celelalte fructe. Caisa se taie feliute. Si se aranjeaza peste fructe.
Marul se taie si el bucati, care mai apoi se pun peste caise si restul. Portocala se curata de coaja, iar feliutele se desfac. Cantitativ vorbind, feliutele se pun, dupa plac.
Peste aceste fructe, se mai pun bucatele de pepene.
Inghetata in biscuite, se taie bucati si se arunca peste fructe.
Pofta buna!
Se serveste imediat din cauza inghetatei :).
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaReteta de pui cu gogosar si masline este unul dintre deliciile toamnei. Desi par multe ingrediente si multi pasi de urmat,...
Pui cu gogosar si masline (Reteta Video)Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii