Pepenele se taie in jumatate. Jumatate se lasa deoparte, iar cu cealalta parte, se incepe operatiunea:)
Asadar, cu o lingurita, se scoate miezul din jumatatea de pepene. Dupa care, cu ajutorul unui cutit, se cresteaza marginile.
Miezul de pepene se taie bucatele. Jumatate din cantitatea de miez taiata, se pune in forma.
Dupa care se pun cirese.
Jumatatea de banana, se taie felii. Feliile de banana se pun peste celelalte fructe. Caisa se taie feliute. Si se aranjeaza peste fructe.
Marul se taie si el bucati, care mai apoi se pun peste caise si restul. Portocala se curata de coaja, iar feliutele se desfac. Cantitativ vorbind, feliutele se pun, dupa plac.
Peste aceste fructe, se mai pun bucatele de pepene.
Inghetata in biscuite, se taie bucati si se arunca peste fructe.
Pofta buna!
Se serveste imediat din cauza inghetatei :).
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii