- curatati si spalati fasolea
- fierbeti fasolea in multa apa sarata, lasati apa sa clocoteasca si varsati fasolea, lasati sa fiarba doar pina cind intra furculita in ea sa fie moale in exterior si un pic crocanta in mijloc, apoi scurgeti intr-o strecuratoare si treceti fasolea intr-un vas cu apa rece eventual chiar apa si cuburi de gheata.
Acest procedeu va pastra culoarea verde vie. Sau puteti coace la aburi fasolea.
- condimentati fasolea cu sarea si uleiul aromat cu 1-2 catei de usturoi
- rosiile fara sa le rupeti de pe ram le spalati si uscati bine, apoi incalziti bine ulei intr-un vas, stratul de ulei tb sa fie cit inaltimea rosiilor si scufundati rosiile in uleiul fierbinte 1 minut sau citeva secunde, doar cit se increteste coaja pe ele si se crapa din loc in loc.. nu trebuie sa le prajiti sau coaceti.. rosiile vor fi crude in mijloc si coapte numai la exterior.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCristina, sau mai bine spus Divainbucatarie.ro, are un concurs minunat. Am spus da provocării, dar abia acum pe ultima sută...
Sandwich pentru zmeiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii