- curatati si spalati fasolea
- fierbeti fasolea in multa apa sarata, lasati apa sa clocoteasca si varsati fasolea, lasati sa fiarba doar pina cind intra furculita in ea sa fie moale in exterior si un pic crocanta in mijloc, apoi scurgeti intr-o strecuratoare si treceti fasolea intr-un vas cu apa rece eventual chiar apa si cuburi de gheata.
Acest procedeu va pastra culoarea verde vie. Sau puteti coace la aburi fasolea.
- condimentati fasolea cu sarea si uleiul aromat cu 1-2 catei de usturoi
- rosiile fara sa le rupeti de pe ram le spalati si uscati bine, apoi incalziti bine ulei intr-un vas, stratul de ulei tb sa fie cit inaltimea rosiilor si scufundati rosiile in uleiul fierbinte 1 minut sau citeva secunde, doar cit se increteste coaja pe ele si se crapa din loc in loc.. nu trebuie sa le prajiti sau coaceti.. rosiile vor fi crude in mijloc si coapte numai la exterior.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii