Salata de Fasole Verde cu Rosii Coapte

Postat pe: 22-01-2013
(0)

Ingrediente

fasole verde
rosii mici
sare
ulei
usturoi

Mod de preparare

- curatati si spalati fasolea

- fierbeti fasolea in multa apa sarata, lasati apa sa clocoteasca si varsati fasolea, lasati sa fiarba doar pina cind intra furculita in ea sa fie moale in exterior si un pic crocanta in mijloc, apoi scurgeti intr-o strecuratoare si treceti fasolea intr-un vas cu apa rece eventual chiar apa si cuburi de gheata.

Acest procedeu va pastra culoarea verde vie. Sau puteti coace la aburi fasolea.

- condimentati fasolea cu sarea si uleiul aromat cu 1-2 catei de usturoi

- rosiile fara sa le rupeti de pe ram le spalati si uscati bine, apoi incalziti bine ulei intr-un vas, stratul de ulei tb sa fie cit inaltimea rosiilor si scufundati rosiile in uleiul fierbinte 1 minut sau citeva secunde, doar cit se increteste coaja pe ele si se crapa din loc in loc.. nu trebuie sa le prajiti sau coaceti.. rosiile vor fi crude in mijloc si coapte numai la exterior.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Fasole Verde cu Rosii Coapte" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Fasole Verde cu Rosii Coapte