Intr-un vas mai adecvat la nevoile noastre punem fasolea fiarta, tocam varza si o frecam cu putina sare urmand sa o adaugam peste.
Kaisser-ul il feliem subtire si mararul il tocam marunt.
Toata e amestecate, sare, ulei, piper si boia dupa gust si dupa plac.
Zeama de la o lamaie stoarsa ii va oferi acreala necesara.
Este o salata de sezon care nu face decat sa ne bucure de prezenta ei.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii