Salata de Fasole cu Varza si Kaisser

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza dulce 500 gr
  • fasole fiarta 500 gr
  • kaisser 300 gr
  • marar una legatura
  • sare
  • ulei 150 ml
  • piper
  • boia iute
  • lamaie una

Mod de preparare

Intr-un vas mai adecvat la nevoile noastre punem fasolea fiarta, tocam varza si o frecam cu putina sare urmand sa o adaugam peste.

Kaisser-ul il feliem subtire si mararul il tocam marunt.
Toata e amestecate, sare, ulei, piper si boia dupa gust si dupa plac.
Zeama de la o lamaie stoarsa ii va oferi acreala necesara.
Este o salata de sezon care nu face decat sa ne bucure de prezenta ei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate