Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de cu seara, se pune la fiert cu o frunza de dafin, vegeta, piper si usturoi.
Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie:
Ceapa taiata solzisori, data cu putina sare si ulei de masline.
Se adauga apoi si maslinele, se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper, otet si usturoi. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii