Se taie cubulete cartofii, morcovul si castravetii, iar cupercile se taie lamele. Se pun intr-un castron toate se adauga si pestele apoi maioneza si se potriveste de sare si piper.
Se poate face si fara sa se amestece maioneza , acesta lasandu-se separat si fiecare isi pune cat doreste.
Simpla, buna si foarte rapid de facut.
Se poate servi ca aperitiv sau se pot umple diferite legume cu ea, constituind tot un aperitiv asortat .
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii