Fierbeti ouale 10-11 minute apoi lasati sa se raceasca. Puneti cartofii la fiert (in coaja) cu putina sare pana cand o furculita intra cu usurinta dar sa fie putin fermi (sa isi mentina forma cand ii taiati).
Curatati ouale fierte. Intr-un bol puneti un galbenus de ou fiert, galbenusul de ou crud, Dijon, asezonare (puneti cat credeti ca e deajuns pentru toata salata) si enibahar.
Cu o spatula amestecati astfel zdrobind galbenusul fiert apoi continuati in timp ce turnati cate putin ulei de masline (amestecati doar intr-o parte pentru ca acesta sa nu se \'taie\'). Cand maioneza este emulsificata lasati deoparte.
Razaliti restul de oua fierte si puneti-le intr-un bol cu diametru mare impreuna cu varza, cepele, mirodeniile, morcovul, varza si castravetii. Curatati cartofii de coaja apoi taiati-i in cuburi sau dupa plac.
Adaugati peste celelalte ingrediente, turnati maioneza si sucul de limeta. Amestecati totul cu grija apoi portionati.
Imi place aceasta salata servita atat simplu ca meniul principal cat si ca o garnitura.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail ne împărtășește rețeta ei simplă și gustoasă pentru brioșe pufoase, umplute cu ciocolată, un...
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii