Salata de Burta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr burta de vita fiarta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Burta fiarta si taia felii se condimenteaza cu usturoiul tocat, patrunjel, sare, piper si ulei. Se poate adauga si coaja de lamiie, sau tarhon. Sau alte variante cu ceva muraturi (in otet) adaugate in salata sau felii de sunca (prosciutto).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa