Intr-un vas punem 1 lingura mare zahar, 1 lingurita sare, cei 2 catei razuiti pe razatoarea mica (sau dati prin presa de usturoi), turnam peste 100 ml ulei si 50 ml otet. Amestecam sa se dizolve zaharul si sarea cat de cat apoi asezam in aceasta solutie ardeii kapia copti si curatati (sau ardeii decongelati). Lasam sa stea inainte macar 30 minute in aceasta solutie, apoi se pot servi.
Pofta Buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii