Intr-un vas punem 1 lingura mare zahar, 1 lingurita sare, cei 2 catei razuiti pe razatoarea mica (sau dati prin presa de usturoi), turnam peste 100 ml ulei si 50 ml otet. Amestecam sa se dizolve zaharul si sarea cat de cat apoi asezam in aceasta solutie ardeii kapia copti si curatati (sau ardeii decongelati). Lasam sa stea inainte macar 30 minute in aceasta solutie, apoi se pot servi.
Pofta Buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSi cum in ziua de luni nu am timp sa petrec cu voi aceasta frumoasa aniversare, mi-am permis sa anticipez putin, macar sa va...
Tort aniversar 2 ani de bucatarasAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii