Coaceti ardeii, presarati-i cu sare si lasati-i intr-un vas acoperit circa 1 ora.
Curatati de pielita si puneti la scurs intr-o strecuratoare.
Intre timp, faceti un mujdei frecand usturoiul cu putina sare, ingloband pe rand uleiul si putina apa pana devine o pasta cremoasa. Adaugati zeama de lamaie, dupa gust, smantana si nucile.
Puneti ardeii scursi, cu varfurile in jos, intr-o salatiera si turnati deasupra sosul de usturoi. Dati la frigider pentru cel putin 30 min.
Serviti simplu sau langa preparate de carne.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii