Feliile de paine le taiem cubulete, le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le stropim cu ulei de masline, cimbru si oregano si le dam la cuptor pana se rumenesc putin (5-10 minute, depinde de cuptor). Intre timp spalam fasolea din conserva, taiem rosiile bucatele, apoi intr-un bol de salata le amestecam impreuna cu maslinele si tonul cu tot cu uleiul din conserva.
Condimentam cu sare si piper, la final adaugam crutoane din paine si amestecam usor. Deasupra presaram arpagicul tocat marunt si parmezanul razuit.
Salata noastra e gata, pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii