Taiati rosiile cherry in 4 si adaugati-le intr-un bol incapator;
Rupeti salata creata si adaugati-o si pe aceasta in bol;
Radeti parmezanul si adaugati-l in bol;
Taiati ceapa rosie rondele si puneti-o peste parmezan;
Coaceti rosiile si usturoiul pe o plita sau in cuptor;
Scoateti pielita rosiilor si blendati-le;
Zdrobiti usturoiul intr-un mojar, adaugand sare si ulei (cca 25 ml) treptat;
Frecati bine in mojar pana obtineti o emulsie in care adaugati tot treptat rosiile blendate;
Taiati puiul cubulete sau fasii subtiri;
Ungeti puiul cu ulei, asezonati-l cu sare si piper si pregatiti-l pe gratar (il puteti si praji daca va este mai usor);
Cand s-a mai racit (dar nu in totalitate) adaugati puiul peste restul ingredientelor din bol;
Adaugati dressing-ul peste ingredientele din bol, apoi zaharul si amestecati bine;
Prajiti painea, taiati-o bastonase si serviti impreuna cu salata;
Asezonati cu sare daca mai este cazul.
Pofta buna !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii