Carnea de pui se bate bine si se trece prin ou si pesmet de doua ori. Se prajesc in ulei. (Alternativa e sa se fiarba pieptul de pui in apa cu sare, dupa care se lasa la racit si se taie fasii - eu am preferat prima varianta cu snitele crocante).
Rosiile, castravetii, maslinele, tulpina de telina se taie feliute. Morcovii se taie bastonase, snitelele se taie feliute.
Se amesteca toate, se condimenteaza cu sare, ulei, otet si se aseaza in farfurie. Se rade un pic de cascaval deasupra. Eu am pregatit si a doua varianta cu un dressing facut cu iaurt si maioneza, amandoua sunt delicioase si perfecte pentru un pranz de vara racoros si gustos.
Am facut aceasta placinta pentru mama mea care tine tot postul si merita ceva bun. Este foarte aromata si delicioasa!
Placinta cu mere si dulceata de gutui, de postReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii