Carnea de pui se bate bine si se trece prin ou si pesmet de doua ori. Se prajesc in ulei. (Alternativa e sa se fiarba pieptul de pui in apa cu sare, dupa care se lasa la racit si se taie fasii - eu am preferat prima varianta cu snitele crocante).
Rosiile, castravetii, maslinele, tulpina de telina se taie feliute. Morcovii se taie bastonase, snitelele se taie feliute.
Se amesteca toate, se condimenteaza cu sare, ulei, otet si se aseaza in farfurie. Se rade un pic de cascaval deasupra. Eu am pregatit si a doua varianta cu un dressing facut cu iaurt si maioneza, amandoua sunt delicioase si perfecte pentru un pranz de vara racoros si gustos.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?
Supa de pui cu taiteiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii