Intr-un castron se combina otetul, uleiul, ceapa, mierea, mustarul si sarea.
Se amesteca toate foarte bine si se adauga circa 1/3 din cantitatea de smeura. Se amesteca bine avand grija sa zdrobim bine de tot fructele. In alt vas se pune puiul taiat fasii si aproximativ jumatate din cantitatea de dressing si se amesteca bine ca sa se acopere puiul peste tot cu sosul..
Se pune salata intr-un castron larg, punem puiul cu sos deasupra si restul de smeura, amestecam usor ca sa nu zdrobim fructele. Se presara deasupra fulgi de migdale.
Dressingul ramas se pune intr-o sosiera si se serveste separat la masa, cine doreste mai mult dresing adauga in farfurie.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn alt desert aromat si parfumat in care am folosit ingredientul secret - crema de vanilie!
Desert tarta cu pere si crema de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii