Intr-un castron se combina otetul, uleiul, ceapa, mierea, mustarul si sarea.
Se amesteca toate foarte bine si se adauga circa 1/3 din cantitatea de smeura. Se amesteca bine avand grija sa zdrobim bine de tot fructele. In alt vas se pune puiul taiat fasii si aproximativ jumatate din cantitatea de dressing si se amesteca bine ca sa se acopere puiul peste tot cu sosul..
Se pune salata intr-un castron larg, punem puiul cu sos deasupra si restul de smeura, amestecam usor ca sa nu zdrobim fructele. Se presara deasupra fulgi de migdale.
Dressingul ramas se pune intr-o sosiera si se serveste separat la masa, cine doreste mai mult dresing adauga in farfurie.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii