Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele.
Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc, uleiul si mustarul.
Le omogenizam bine, dam drumul dovleceilor si ii amestecam.
Ii acoperim si ii dam la frigider circa o ora.
Oul il fierbem cam 3 minute si jumatate, apoi il curatam de coaja si il taiem in patru.
Rosiile cherry le spalam, tonul il scurgem de lichid.
Incingem o tigaie grill, rumenim dovleceii pe ambele parti, apoi ii scoatem pe o farfurie.
Pe un platou asezam dovleceii la gratar, apoi ton din loc in loc.
Dam drumul rosiilor, asezam bucatile de ou.
Presaram parmezanul ras si putina crema de otet balsamic.
La final dam drumul patrunjelului verde tocat marunt.
Este gata de servit. Simplu, nu?
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatDelicioase pentru cei mici dar si pentru cei mari :) la micul dejun sau cand ai pofta de ceva bun!
Briose pufoaseCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii