- orezul fiert (eu am fiert apa cu sarea, cind clocotea am adaugat orezul si am pus capac, am stins flacara si am lasat asa.. dupa 10 minute am verificat, am amestecat cu lingura si am mai lasat acoperit ... cind orezul era umflat dupa gustul meu - al dente- l-am strecurat)
- ardeiul gras taiat fisii subtiri de tot l-am copt in tigaia de teflon, cind era gata l-am rasturnat intr-o farfuriuta
- am adaugat in aceeasi tigaie dovleceii taiati felii cu putina sare si i-am lasat cu capacul la foc mic sa se inabuse/ inmoaie, la final am adaugat putin ulei dar se poate si fara
- am adaugat peste dovlecei, ardeii copti, orezul fiert, un strop de ulei, sare si cuburi de brinza (cea folosita de mine se numeste Asiago proaspat.. dar voi puteti folosi ce brinza va place: cas, telemea proaspata care sa nu fie foarte sarata ... )
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii