Se pune nautul la inmuiat in apa calduta circa 12 ore, se fierbe in apa sarata pana cand devine moale. Intr-o tigaie caliti ceapa cu 1-2 linguri ulei masline, adaugati ardeiul gras taiat cubulete, sarati si lasati la foc destul de mic sa coaca, circa 10 minute.
Se adauga sunca taiata cubulete sau puteti pune si resturi de carne de la friptura sau pui la rotisor (cum am pus eu), nautul si lasati pe foc inca 10-15 minute, tot la foc destul de mic. Trageti de pe foc tigaia, adaugati porumbul scurs bine de lichidul de conservare, cateva frunze de salvie maruntite, sare, piper, amestecati bine si lasati sa se raceasca.
Cand a devenit calduta, se serveste cu branza percorino rasa deasupra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii