Se pune nautul la inmuiat in apa calduta circa 12 ore, se fierbe in apa sarata pana cand devine moale. Intr-o tigaie caliti ceapa cu 1-2 linguri ulei masline, adaugati ardeiul gras taiat cubulete, sarati si lasati la foc destul de mic sa coaca, circa 10 minute.
Se adauga sunca taiata cubulete sau puteti pune si resturi de carne de la friptura sau pui la rotisor (cum am pus eu), nautul si lasati pe foc inca 10-15 minute, tot la foc destul de mic. Trageti de pe foc tigaia, adaugati porumbul scurs bine de lichidul de conservare, cateva frunze de salvie maruntite, sare, piper, amestecati bine si lasati sa se raceasca.
Cand a devenit calduta, se serveste cu branza percorino rasa deasupra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii