Salata se spala si se taie fideluta. Se usuca bine de apa cu servete de hartie sau se „centrifugheaza”. Daca o lasati uda, sosul nu o sa se lipeasca de frunze. Intre timp se taie painea in cubulete de 7 milimetri. Crutoanele se pun intr-o tava si se intind uniform intr-un singur strat. Se dau in coptorul preincalzit, la foc mediu aproximativ 12 minute, pana incep sa se rumeneasca pe margini si devin crocante. Se stropesc cu ulei de masline.
Intr-o cana suficient de mare, in care sa incapa dispozitivul cu lama de la mixer, adaugati ingredientele pentru sos: sucul de lamaie, usturoiul, ansoa, iaurtul, maioneza, mustarul, sosul Worcestershire. Se mixeaza pana obtineti un sos de consistenta smantanii. Daca este prea gros mai adaugati 1-2 lingurite de apa.
Intr-un castron mare se pune salata, se adauga sosul si se amesteca pana se distribuie uniform pe toata salata. Deasupra se pun bucatile de pui, taiate cubulete, crutoanele si parmezan razuit mare.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii