Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac cel mai greu. Se fierbe separat carnea de vita ( deoarece necesita mai mult timp ). Se taie cubulete cartofii, patrunjelul , castravetii si morcovii si se amesteca impreuna cu carnea de vita taiata si ea cubulete. Se potriveste la gust de sare si piper iar apoi se adauga maioneza. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe platou.
Se serveste ornata cu gogosari si albusuri de ou.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii